" />

 

ComBigaS tilbyder den stærkeste biogas koncept: Gennemprøvet effektivitet, patenterede systemer og en unik indretning. Kort sagt, garanterer vi den højeste kvalitet - fordi vi prioriterer lave sanering omkostninger, effektivitet, funktionalitet og arbejdsmiljø. Den kompakte layout og høj fordøjelse effektiviteten af en ComBigaS biogasanlæg er det, der adskiller os fra andre leverandører. Den unikke danske koncept handler om rør og konstruere mechnical komponenter på en mere effektiv måde. Clever layout gør håndteringsomkostninger for affaldsprodukter meget lav og forbedrer arbejder
miljø så godt. ComBigaS 'design og funktionalitet er udviklet i samarbejde med en gruppe af erfarne og højt specialiserede virksomheder inden for biogas forretning. Den ComBigaS teknologi er blevet grundigt testet på vores demonstrationsanlæg i Danmark. Hvis du vil vide mere om detaljerne i den konkurrenceprægede ComBigaS teknologi, er du velkommen til at kontakte os!

ComBigaS tilbyder det stærkeste biogas koncept: Gennemprøvet effektivitet, patenterede systemer og et unikt layout. Vi garanterer den højeste kvalitet, fordi vi prioriterer lave omkostninger, effektivitet, høj funktionalitet og et godt arbejdsmiljø.

Unikt anlægslayout
ComBigaS-anlæggenes kompakte layout og intelligente produktsammensætning er det, der adskiller os fra andre leverandører. Vi sikrer, at rørføring og mekaniske komponenter er sammensat på en effektiv måde, som gør håndteringsomkostninger for affaldsprodukter meget lave, og som samtidig gør anlæggene optimale at håndtere.

Samarbejde gør forskellen
ComBigaS' layout og funktionalitet er udviklet i samarbejde med en gruppe af erfarne og højt specialiserede virksomheder inden for biogas-branchen. Teknologien er grundigt testet på vores demonstrationsanlæg i Danmark.

Se vores samarbejdspartnere her

Hvis du vil vide mere om detaljerne i den konkurrenceprægede ComBigaS teknologi, er du velkommen til at kontakte os - vi har altid kaffe på kanden!

Kent snakker og der arbejdes_400_2

 

Innovation

"Vi tænker alternativt og afprøver altid nye muligheder"

 

Kompakt og harmonisk design
. Lavt energiforbrug
. Høj udnyttelse af biomasse
. Automatisk drift (hvilket resulterer i lav
lønomkostninger)
. Fleksibel håndtering af komplekse og
. forskellige biomasser
. Langt biogasanlæg
. Lave vedligeholdelsesomkostninger
. Arbejdsmiljø med en høj
sikkerhedsniveau
. Lave emissionerComBifKompakt og harmonisk design

Et ComBigaS anlæg er kendetegnet ved:

Kompakt design

Harmonisk design

Lavt energiforbrug

Høj udnyttelse af biomassen

Automatisk drift
...dermed lave lønomkostninger

Fleksibel håndtering
af komplekse og forskellige
biomasse-typer

Lang levetid på anlægget

Lave vedligeholdelsesomkostninger

Arbejdsmiljø med en højt sikkerhedsniveau

Lave CO2-emmisioner